Op zaterdagmiddag 20 april 2019 hebben wij een BiBaboerderij Familiedag georganiseerd. Kids konden oog in oog komen te staan met Bart, Bibi en de boerderijdieren tijdens de verschillende Meet & Greet-rondes met Bart&Bibi, Kikakip&Hihahaan en Kiekeboekoe&Pipapony. Er was een professionele fotografe aanwezig om de kinderen met hun idool vast te leggen, je bekijkt de foto's op onze Facebook-pagina.   

Tijdens de BiBaboerderij show konden de kinderen de verschillende liedjes achter elkaar meedansen en -zingen. Zo kwamen zij van alles te weten over het leven op de boerderij. Op het podium stond een speciale tractor opgesteld. Een DJ zorgde voor live muziek tussen de shows door.  

Naast de Meet & Greets en BiBaboerderij show konden de kinderen ook lekker zelf spelen. Er stond een echt tractor parcours opgesteld, met diverse kleine traptractors en strobalen. Ook waren er diverse Boerderij Spellen die de kids konden spelen, zoals koeienvlaai werpen, klompenwerpen en een eierenlooprace. Diezelfde dag was er ook de gehele dag een Paasmarkt georganiseerd. 

uitgelichte foto website Biba

Zakelijk Contact

Social Media

   Facebook
 
 
Oosterheem

Oosterheemplein 
2721 NJ Zoetermeer

  Contact