In Winkelcentrum Oosterheem worden geregeld verschillende events georganiseerd. U vindt er de leukste en meest uiteenlopende activiteiten, voor jong en voor oud. Van een kindermiddag tot een gezellige vrijmarkt op Koningsdag, van een braderie tot een event of opening in een winkel, maar ook voor muziek, ons jaarlijks sportevenement, voor kermis, een spectaculaire vuurwerkshow, of voor wat leuks tijdens de Feestdagen; u vindt het allemaal in Winkelcentrum Oosterheem!

.

14 december Lichtjesparade en Vuurwerkshow

Vrijdag 14 december vindt onze lichtjesparade en spectaculaire vuurwerkshow plaats. De parade bestaat uit de Wielen van de Bus, ons kersttreintje, 6 BiBaboerderij karakters, Chloe, de Kerstbeer, de Arrenslee van de Kerstman, Kippets en Nijntje. Loop jij ook mee? Om 18.30 kun je gratis een mooi lampionnetje ophalen. Na de parade kun je een heerlijk rondje schaatsen op onze gratis schaatsbaan (schaatsen worden door ons geleverd) of je kunt op de foto met een van de paradekarakters. We sluiten af met een geweldige vuurwerkshow rond 20.00 uur. Deze wordt aangeboden door Vuurwerktotaal te Zoetermeer.

vuurwerk zoetermeer T

11 tot 22 december Schaatsbaan

De schaatsbaan is van 11 tot 22 december dagelijks geopend. Het schaatsen is gratis. De schaatsen mag je van ons lenen. Eigen schaatsen mogen helaas niet de baan op. De schaatsbaan is open van 11.00 tot 17.00 uur van zaterdag tot donderdag. Op vrijdagen zijn we van 12.00 tot 21.00 uur open. Tot op de schaatsbaan!

Zakelijk Contact

Social Media

   Facebook
   Twitter
   Youtube
   Instagram
Oosterheem

Oosterheemplein 
2721 NJ Zoetermeer

  Contact