Hieronder is een overzicht te zien van een groot deel van de services die Winkelcentrum Oosterheem biedt. Bij "winkels" kunt u de betreffende locaties en meer informatie vinden. 

Pick-up Point

In winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer zit GLS een pick-up point. Deze is gevestigd in Pets Place op Oosterheem plein 408.


 

Parkeren 

Rondom het winkelcentrum is een blauwe parkeerzone (ook in de parkeergarage). Dit houdt in dat parkeren gratis is voor een periode van 2 uur, mits u uw parkeerschijf plaatst.

 

Rolstoeltoegankelijk 

Vanwege het open karakter is Oosterheem zeer toegankelijk.


Beveiliging 

Het winkelcentrum wordt regelmatig bezocht door een handhavingsteam. Ook is een professioneel beveiligingsbedrijf actief in het winkelcentrum.Gevonden voorwerpen

Hebt u iets gevonden of verloren? U kunt hiervan online aangifte doen via www.verlorenofgevonden.nl. U moet wel aangifte doen bij de politie als het gaat om een voorwerp dat (vermoedelijk) gestolen is.


WiFi

Dit winkelcentrum beschikt over een gratis WiFi netwerk in het buitengebied. Selecteer FREE WIFI OOSTERHEEM als draadloos netwerk, open de browser en volg de instructies!Geldautomaten

Naast de entree van de parkeergarage bevindt zich een geldautomaat van Rabobank.


Sleutelservice

Bij Tico Schoenmakerij op Oosterheemplein 409 kunt u (extra) sleutels bij laten maken.

 

Kledingreparatie

Bij Stomerij Dolfijn kunt u terecht voor het verstellen en repareren van kleding, gordijnen en vitrages. Dolfijn is gevestigd aan de Florence Nightingalelaan 280.Schoenreparatie

Tico Meesterschoenmakerij is gevestigd op Oosterheemplein 409 (naast de Aldi Supermarkt). 

Zit- & leesplekken

In wijkbibliotheek Oosterheem kunt u rustig een boek of tijdschrift lezen. Natuurlijk kunt u ook terecht bij lunchroom Zinn, voor een hapje en een drankje. 


PostNL verkooppunt

Supermarkt Hoogvliet beschikt over een verkooppunt van PostNL. De supermarkt is gevestigd op Oosterheemplein 480.


Zakelijk Contact

Social Media

   Facebook
   Twitter
   Youtube
   Instagram
Oosterheem

Oosterheemplein 
2721 NJ Zoetermeer

  Contact